Pravilnik

Svaki roditelj, staratelj ili pratilac maloletnog deteta, dovodi dete u Trampoline park na svoju odgovornost i dužan je da se stara o maloletnom detetu za vreme korišćenja kapaciteta Cosmoplay 011 doo Beograd – ogranak Cosmojump by Cosmoplay 011. Svaki roditelj, staratelj ili pratilac malolatnog deteta je odgovoran za svoje dete prilikom korišćenja sadržaja Trampoline parka.
Ukoliko prilikom korišćenja kapaciteta Trampoline parka dođe do povrede Korisnika, Zakupci i Korisnici u potpunosti odgovaraju za nastale povrede i isključuju odgovornost Cosmoplay 011 doo Beograd – ogranak Cosmojump by Cosmoplay 011 za nastanak iste.
Obaveza svakog Korisnika je da pažljivo pročita i razume sigurnosne mere istaknute na vidnom mestu pre ulaska na trampoline.
Zakupac ili Korisnik odgovoran je za svoje zdravstveno stanje uključujući i zdravstveno stanje maloletnog deteta čiji je roditelj ili staratelj odnosno pratilac, kako u preduzimanju svih mera opreza usmerenih na sprečavanje narušavanja zdravlja prilikom korišćenja Usluga, tako i u pogledu saopštavanja svih relevantnih informacija u pogledu trenutnog zdravstvenog stanja, a koje mogu biti od uticaja ili značaja prilikom korišćenja Usluga.
Svaki Korisnik i Zakupac prilikom posete Trampoline parku i korišćenju Usluga mora postupati savesno, odgovorno i pažljivo, uz uvažanje drugih korisnika i posetilaca Trampoline parka i svoje aktivnosti u Trampoline parku prilagoditi svom uzrastu i sposobnostima. Ukoliko nije siguran da može stalno i bezbedno obavljati neku od aktivnosti koje predstavljaju deo Usluga Trampoline parka, da neću obavljati predmetnu aktivnost, uzimajući u obzir svoje zdravstveno stanje, iskustvo i fizičke sposobnosti.
Radi bezbednosti svih korisnika osoblje Trampoline parka ima pravo da iz prostrora sa trampolinama udalji sve korisnike koji svojim aktivnostima ugrožavaju bezbednost ostalih korisnika.
Korisnici i Zakupci ne plaćaju štetu na inventaru i potrošnom materijalu, dužni su da nadoknade samo štetu koja nastane u vreme trajanja korišćenja i zakupa, a koja je izazvana grubom nepažnjom, obavezuju se da će koristiti kapacitete Trampoline parka sa posebnom pažnjom, i dužni su da upoznaju svoje goste s pravilima Cosmoplay 011 doo – ogranak Cosmojump by Cosmoplay 011.
Radi bezbednosti korisnika, osoblje Trampoline parka ima pravo da u prostor za zabavu i rekreaciju ne pusti ili udalji korisnika koji je vidno prehlađen – jak kašalj, kijanje, jako curenje nosa, boginje i slično – kako ne bi ugrožavali zdravlje ostalih korisnika i svih prisutnih.
Molimo sve korisnike da vode računa i brinu o svojim ličnim stvarima, jer Trampoline park ne snosi odgovornost za nestanak ili zamenu istih.
Korišćenje Trampoline parka dozvoljeno je deci i odraslima, donje ograničenje je 130cm visine, a gornje ograničenje 130kg težine.
Korišćenje Trampoline parka zabranjeno je trudnicama i osobama s povredama.
Osoblje Trampoline parka može da daje savete i pokazuje trikove ali nije kvalifikovano za individualnu procenu nivoa iskustva pojedinačnog korisnika skakača.
Privatnost
Prilikom posete našoj Internet prezentaciji, Vaš pretraživač skladišti podatke u obliku kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića utičete na sopstveno iskustvo na ovoj Internet prezentaciji.